Thursday, November 24, 2011

Bab 118 - Cinta








sebenarnye aku dh penat nak cinta2 dah.. tapi lepas aku jumpe die, aku rase die cm jodoh aku je.. mean cam bakal bini aku t.. so in love with her.. i wish we can be together forever~ *amik ko.. aku speaking sume berterabo... hahaha.. btw, I LOVE NOOR AMIERAH!!

Sunday, May 15, 2011

Bab 117 - UPDATE!!

ok.. skang aku nak update blog.. UPDATE!!

ok.. dh update dh.. bye

Saturday, April 23, 2011

Bab 116 - Tidur Tak Nyenyak

bpe hari la aku tidur xnyenyak.. asyik fikirkn masalah 2 je.. xkan nak kacau daun lak.. org dh bahgia.. damn la.. benci perasaan ni.. FUCK.. hmm.. tak pe la.. aku harap dpa bahagia walaupn aku sengsara.. muke aku happy tp hati.. damn.. *ayat ko xnak taching abis lak.. myampah aku.. hahaha

Wednesday, March 30, 2011

Bab 115 - Rindu

rase rindu kt die.. hmm.. nak ckp aku suke kt die aku malu... adoi..

Bab 114 - Shopping

yeaaaaaaaaah.. td aku baru dapat gaji.. so shopping la skit.. ade rezeki.. so aku beli pe yg patut je.. n arini aku beli spek baru.. wee.. murah je kot aku rase.. RM135 utk 2 bijik cermin mate skali cermin ade power.. plus check mate percuma.. aku rse berbaloi la.. sbb spek aku pn slalu patah.. so beli 2 cm berbaloi.. 1 utk g gig, 1 utk g keje.. haa.. then aku rase nak beli kasut.. tp aku rse mhl la.. RM 290 utk diletakkn di kaki.. klu wet byk xpe la.. so aku tangguh dlu hajat 2.. pas beli spek, nyny msj suh belikn tiket Asking Alexandria.. die suh beli 2.. utk die 1 utk acen 1.. so aku belikn la.. t dpa byr blik.. n tergerak lak hati aku cm nak g gok gig 2.. duet tgh ade.. g je la.. so aku beli.. tiket Asking Alexandria 3 keping.. total RM135.. then aku g karoeke.. weee.. tongtong ngan member2.. xtaw la bpe.. pas2 mkn2, minum2.. weeee.. lme xshopping cmni.. ade rezeki skit Alhamdulillah la.. harap murah rezeki aku lg pas ni.. weee

p/s : 'weee' adalah perkataan fav aku skang.. weee


ni la 2 spek yg diperkatakn.. wee

ni spek g keje

ni spek g gig.. wee

ni lak tiket yg diperkatakn.. 1 lagi dh kasi acen

Saturday, March 5, 2011

Bab 113 - GWAR - "School's Out"

Custum die sgt kreatif.. hangpa tgk life die best.. siap ade raksaksa lg.. 2 thumb up!!

Wednesday, February 23, 2011

Bab 111 - Korang soal, aku jawab merepek..

THIS OR THAT
Pepsi or Coke: PAIP BESI
Single or Group Dates: Single boleh group pn leh.. haA
Chocolate or Vanilla: Cokolat!! nyam3!!
Strawberries or Blueberries: 2-2 xsuke.. hahaha
Meat or Veggies: Nak rendang daging... time raye je leh dpt.. -__-!
TV or Movie: TV.. movie klu org blaanje.. awk nak blanje saye.. auuum..
Guitar or Drums: aku leh men gitar tp xterer.. hahahaha!!
Macbeth or Converse: Seliper je.. lg selesa.. berangim~
Chinese or Mexican: pe maksud hang? rasist la hang ni
Coco Crunch or Corn Flakes: Nata de Coco.. nate berok mu ni.. hahaha!!

HAVE YOU EVER
Been to jail: nope.. saya budak bek.. dengar ckp mama.. :)
Mooned someone: xphm.. next!!
Laughed so hard you cried: ye kot.. hee
Cried in school: hahaha.. x kot.. aku metal.. mne nangis.. *padahal lyn hindustan nangis2
Wanted to be a model: model bedak ketiak?
Done something really stupid that you still laugh about: panjang sgt la soklan.. NEXT!!
Seen a dead body: Ohh Yeah!!
Been on drugs: Jeng3.. dada merbahayakn kesihatan anda

CURRENTLY WEARING
What shirt are you wearing?: skang xpkai.. sbb panas.. moshi tala kipas kt die sorang.. -__-!
Pants?: suo pendek je.. apsal ko tnye cmni.. ko nak ape2kn aku ke? jgn~
Shoes?: seliper je la.. bape kali aku nak bgtaw.. grrrr..
Necklaces?: nope.. gelang je.. nak? aku ade byk.. haA

Sunday, February 20, 2011

Bab 110 - Format PC

saya baru meng'format' PC saya.. sbb ia tlalu lembab saya amik keputusan drastik itu.. selepas 2 jam, PC saya sudah pn selesai di'format' dan kesannya PC saya laju sperti baru beli cuma tiada bau kedai.. akan tetapi semua perisian di dalam komp saya telah abis.. oleh itu terpaksa install blik..
-___-! akan tetapi semua data2 saya yg saya simpan selama ini dapat di selamatkn.. itulah istimewanya window 7.. TQ window 7!!

wallpaper saya gile standard dr kilang.. n saya pasang lgu pn pkai Window Media Player.. sperti yg anda semua dapat lihat..

Friday, February 18, 2011

Bab 109 - Resume

arini di saya terasa sangat rajin dan telah meng'update' resume utk interview akan datang.. doakn la aku akan dapat kerja yg lebih baek erk.. :)

klick pada gambar utk tumpembesaran melampau


klick pada gambar utk tumpembesaran melampau


klick pada gambar utk tumpembesaran melampau

Tuesday, February 15, 2011

Bab 108 - Penang Trip

ari 2 kitorang g penang.. sbb nak support band elle perform kt sne.. Lakes And Snadders.. haA.. like la page 2.. best!!! mmg best la g sne.. walaupn penat, aku xrse sgt la penat.. hahaha..


sebelum btolak


eykram menunjukkn macbeth die ngan gaya seorang model


emm malu2 kucing ngan adik breakdown.. hahaha!!


sampai sudeyh BUTTERWORTH


nek tongkang g sne


roh sallehudin dan michael berkeliaran


xde air time ni.. so kitorang beli air mineral utk cebok bontot pas berak


tp kami ambil leputusan utk berak di sini kerana xtahan..


saye dan eykram sempat pose model sblum mosh2


abaikn org gile yg memegang penutup botol dibelakang..


dalam perjalanan ke kenduri perkahwinan pak jabar dan cik zaiton janda


di kenduri perkahwinan pak jabar dan cik zaiton janda mereka headbang


saya pening kerana cik zaiton janda menyanyi


mereka juga mosh di kenduri perkahwinan pak jabar dan cik zaiton janda..


elle cover ayu.. anak tok tgh ketua mosh


Gitaris KTF membuat gitar solo selama 3jam setengah di kenduri perkahwinan pak jabar dan cik zaiton janda


saya nak terberak.. NOHTAH!!


pengantin sedang bersilat..


penat sudeyh

selepas itu kami direct blik kerana penat.. mereka sempat berjalan2 lg.. tetapi aku hanya mampu melelapkn mata ditemani tilam yg empuk..


video
di sini ade sedikit vdeo yg di edit oleh eykram jambu

segala imej dan video telah disumbangkn oleh eykram, elle dan kak lisya.. terima kasih

Sunday, February 13, 2011

Bab 107 - CORE KANG


Core Kang adalah nama singkatan untuk Hardcore Kangkang.. ia diberi name sebegini kerana gaya persembahan mereka yg terkangkang.. Core Kang atau lebih dikenali sbgai Crab Core telah menjadi trend utk band2 masa kini utk lebih bergaya ketika mereka perform..


Wednesday, January 19, 2011

Saturday, January 8, 2011

Bab 107 - Happy Sekejab :)

smlm terase bosan kt umah.. so amik keputusan jalan2 KLCC ngan budak gile.. best~ mmber die blanje coklet.. nyam2.. pas2 dpt hadiah.. hee.. tocai2.. gembire la gok.. :)

btw, smlm befday nad.. happy befday nad.. :) xde hadiah lak aku nak bg.. hee